Westenburgerweg 424, 5213 ST `s-Hertogenbosch

Voordelen

Woningcoöperaties

Wij werken samen met alle woningcoöperaties in ‘s-Hertogenbosch en omstreken. Het grote voordeel van het kiezen van een lokale woningontruimer zijn (naast de overbodige voorrijkosten) de accurate kennis in wat de woningcoöperatie verlangt bij het bezemschoon opleveren van een woning. Voor de volledigheid is woningruimer aanwezig bij zowel de voorinspectie als eindinspectie.

Kringloop

Wij hebben zo onze voorkeur qua donaties van goederen aan kringloopwinkels in Den Bosch. Wij kijken hierbij naar besteding van de gelden van de desbetreffende organisaties en sluiten winkels met winstoogmerk en zonder maatschappelijke doelstellingen uit. Indien u een specifieke voorkeur heeft voor een kringloopwinkel in Den Bosch zullen wij deze altijd honoreren! Welke goederen de kringloopwinkel naar keuze uiteindelijk aanneemt is aan hen. Ruimtegebrek en kwaliteit van goederen spelen hierbij voor hen een belangrijke rol.

Regio

De regio ‘s-Hertogenbosch waarin wij werkzaam zijn omvat; Berlicum, Boxtel, Cromvoirt, Drunen, Empel, Engelen, Geffen, Gemonde Haaren, Haarsteeg, Hedel, Heesch, Heusden, Kerkdriel, Lith, Lithoijen, Maren-Kessel st. Michielsgestel, Middelrode, Nuland, Nieuwkuijk, Oss, Oud-Heusden, Velddriel, Vinkel, Vlijmen, Vught